Koskiveikkojen käyttämät partioasut

Partiohuivi

Uusi partiolainen saa sinisen partiohuivin maksettuaan lippu-kunnan liittymismaksun (25 euroa). Sinivalkoisen huivikolmion saa ensimmäisessä lupauksenannossa ja se ommellaan joko käsin tai ompelukoneella huivin reunaan.

Partiohuivia käytetään kaikissa partiotapahtumissa!

Sudenpennut

Sudenpennut käyttävät Koskiveikoissa lippukunnan kautta hankittavaa collegepaitaa. Viikkotoiminnasta, lupauksenannosta, retkiltä, leireiltä ja tapahtumista sekä adventtikalenterimyynnistä saatavat kangasmerkit ommellaan Suomen Partiolaisten merkkiohjeen mukaan.

Paitaa voi käyttää kaikissa partiotapahtumissa, mutta eritoten sitä toivotaan käytettävän retkillä ja juhlissa.

Seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset

Seikkailijoista ylöspäin lippukunnassa käytetään sinistä partiopaitaa. Paidan saa ostettua nettikaupasta. Välillä lippukunta tekee myös yhteistilauksia. Halutessaan voi myös tiedustella lippukunnalta, onko käytettyjä paitoja oikean kokoisena myynnissä.

Partiopaidan vasemman hihan merkit ostetaan lippunnalta viikkokouksesta hintaan 5 euroa. Merkkiohjeet ikäkausittain löytyy Suomen Partiolaisilta.

Vaikka virallinen partiopaita mielletään monesti juhla-asuksi ja sitä käytetään silloin tumman alaosan ja siistien kenkien kanssa, voi paitaa käyttää myös rennommin viikkotoiminnassa ja retkillä sekä leireillä.

Käytetyt partioasut

Lippukunta välittää jäseniensä vanhoja partiovaatteita. Tuotteita voi ilmoittaa myyntiin sekä ostaa laittamalla viestiä lippukunnan sähköpostiosoitteeseen.

tällä hetkellä ei ole myynnissä olevia partiopaitoja