PARTIOTOIMINTAA OULUN TUIRASSA

Lippukunnan viikkokokoontumisten keskus, kolo, sijaitsee Oulussa Valtatiellä. Toiminnassa on mukana reilut kuutisenkymmentä partiolaista, sekä tyttöjä että poikia. Joukossa on myös sisuiksi kutsuttuja erityistä tukea tarvitsevia partiolaisia.

KoVe_hihamerkki_alkup.png

Partiota voivat harrastaa kaikki vähintään ekaluokkalaiset, myös aikuiset. Koskiveikoissa sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat viikottain aikuisen johtajan johdolla Tuiran kololle ja retkeilevät viikonloppuisin pääasiassa lippukunnan Kaskisalo-kämpällä.

Uusia jäseniä otetaan toimintaan mukaan ympäri vuoden! Mikäli partiotoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täytä liittymislomake. Liittymislomakkeen täyttäneeseen ollaan lippukunnasta yhteydessä.ILMOITTAUTUMISET

Lippukunnan yhteinen syysretki on teatterireissu Näkymätön lapsi -näytökseen torstaina 13.9. klo 18. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 31.8. mennessä maksamalla teatterimaksu lippukunnan tilille, viestikenttään "Teatteri +osallistujan nimi". Ilmoittautuminen on sitova.

Hinnat ovat seuraavat: partiolainen 10 euroa, sisar 12 euroa, vanhempi 15 euroa